Sport

Kovács divatot diktál Norvégiában

turcsik

Létrehozva: 2015.04.08.

Imádja az elegáns ruhákat, a szép órákat Kovács Péter, a norvég Strömsgodset támadója. A 37 éves focista szívesen modellkedne.

A Pályafutása vége felé közeledve is kitűnő fizikai állapotnak örvend Kovács Péter, a norvég futballbajnokság mindenkori legeredményesebb légiósa. A korábbi válogatott játékos tökéletesen kidolgozott hasizomzatáról a téli szünetben, dubaji pihenése során jelentek meg képek.

Kovács a szabadidős fo­tók mellett a divatos ruháiról is előszeretettel tölt fel képeket az Instagram-oldalára. A kétméteres csatár megjelenése kifogástalan, joggal adódik a kérdés, kapott-e már modellfelkérést.

– Erre még nem került sor, de a sport és a tanulás mellett a divat tölti ki az életemet – árulta el a Borsnak a futballista.

– Általában magam választom ki a nekem tetsző ruhadarabokat, ám mielőtt valaki azt gondolná, hogy a legdrágább márkák közül válogatok, téved. Nem költök vagyonokat az öltözködésemre, sokkal inkább azt figyelem, mi illik hozzám a leginkább. Az órák a kedvenceim.

Kovács elárulta, jelenleg még a profi futballra koncentrál, ám nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy pályafutása befejezése után modellkedjen.

– Elsősorban persze maradnék a sportban, azon belül is a fociban, de ha esetleg egy kézilabdacsapatnál al­kalmaznának, azt sem bánnám. 2016-ban fejezem be a sportmenedzser szakot, utána sportvezetőként szeretnék dolgozni, de ha kapnék modellfeladatokat, azokat is elvállalnám – mondta.

– A fizikumomat a szorgalmamnak köszönhetem, és a profi életvitelemnek. Nagyon odafigyelek, hogy mit eszem, mit iszom és hogy eleget pihenjek. A húszas éveimhez képest ma már egy nappal többet kell fordítanom a regeneráló­dásra. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek