Sport

Durva bosszú: megtekerték a védőjátékos micsodáját

Bors

Létrehozva: 2014.04.08.

Különös módon állt bosszút egy holland bajnoki meccsen riválisán az egyik focista. A Roda JC Guy Ramos nevű labdarúgója egyszerűen elkapta a labdát az AZ Alkmaarban kergető focista, Aron Johannsson nemi szervét, csavart rajta egyet, majd odébbállt. Később ugyan piros lapot kapott, de nem ezért a fájó és eléggé barbár műveletért

A Dirty Tackle írásából tudjuk, hogy kellemetlen pillanatot okozott Guy Ramos. A Roda futballistája ugyanis egy látszólagos kedélyes fecserészés közben, egy szabadrúgást megelőzően elkapta Aron Johannsson fütykösét.

Nemes egyszerűséggel tekert rajta egyet, aztán egy lépéssel elhagyta a tett színhelyét. A Fox Sports fényképén jól látszik az aljas mozdulat, ám ezt a televíziós visszajátszást aligha láthatta a találkozó játékvezetője, máskülönben alighanem kiállítja Ramost.

A tettes amúgy nem úszta meg a szabálytalanságait, hiszen két sárga lapot kapott, és a második után a 82. percben láthatta a pirosat is, utána pedig kénytelen kelletlen megindult lefelé a gyepről. A slusszpoént az jelentette, hogy Johannsson szerezte a vendég AZ Alkmaar második gólját, amire elég nehezen adott választ a Roda. A 90 perc végül 2-2-re végződött.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek