Sport

Fluor Tomi parázott Besenyei helyett is

Bors

Létrehozva: 2014.03.02.

A rapper Fluor Tomi nagy álma, hogy egyszer repülhessen Besenyei Péterrel, épp ezért nem volt kérdés, hogy a magyar pilótának szurkolt a Red Bull Air Race abu-dzabi nyitófutamán.

Habár többnyire fél az extrém kihívásoktól, Fluor Tomi szívesen kipróbálná a műrepülést Besenyei Péterrel, mert nagyon tiszteli a magyar világbajnokot.

Abu-Dzabiban azonban egyelőre be kellett érnie a szurkolói szereppel, ugyanis Besenyeinek a versenyen volt jelenése, ahol a város szívében, az öböl felett felfújt 25 méteres kapuk között szélvészként manőverezett.

– Parázós gyerek vagyok, a bungee jumpingot is többször ki akartam próbálni, de amikor felmegyek, nem merek leugrani – vallotta be Fluor. – A repülésnek ez a módja azonban rettenetesen vonz, felnézek ezekre a versenyzőkre, akik ilyen terhelésnek teszik ki a testüket, és közben elképesztő trükköket csinálnak a gépeikkel.

Fluor a hangárokhoz is ellátogatott, ahol személyesen is találkozott Besenyeivel. A rapper megemelte a pilóta overallját, a legalább tízkilós G-ruhát, és teljesen elképedt a súlyától. A pilóta elmagyarázta neki, mi hogyan működik a magyar tervezésű Corvus re­pülôgépen, ami szerencsére nemcsak szép, hanem – ami sokkal fontosabb – verseny­képes is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek