Sport

Divatban CR7 kisfia a király

Tamás Rita

Létrehozva: 2014.01.15.

A hétfői zürichi Aranylabda-átadáson Cristia-no Ronaldo örülhetett, hiszen ő kapta az elismerést. A gála divatkirálya címet azonban kisfia, Cristiano Ronaldo Junior érdemelte ki.

Ronaldóék totális sikere

Cristiano Ronaldo kisfiával, Juniorral vette át az Aranylabdát, a sikert megkönnyezte a Real Madrid portugál focistája.

A futballvilág kitörő örömmel vette győzelmét, csapattársai, Iker Casillas, Gareth Bale és Xabi Alonso azt hangsúlyozta üzenetében, hogy megérdemelten nyert. Sergio Ramos a portugál céltudatosságát, lelkesedését és tehetségét emelte ki, a rivális Barcelona sztárjai, Dani Alves és Gerard Piqué is gratuláltak neki. Ronaldo családja a divatversenyt is megnyerte: az est legcsinosabb vendége kétségkívül a focista kisfia, Cristiano Ronaldo Junior volt.

Messi vörösben érkezett

Lionel Messi ezúttal is szakított a hagyományokkal: idén vörös, szatén öltönyt húzott a FIFA-gálára. A Barcelona argentin focistája, akinek valóban voltak hullámvölgyei az elmúlt évben, tavaly lilát húzott, miközben a többiek nem térnek el az íratlan szabálytól, a fekete viselettől.

Messi öltözéke egyébként so-kaknak tetszett, de tény, hogy párja, Antonella Roccuzzo sötétkék ruhájához nem ment a kissé szokatlan színű felöltő.

Lima lányok zöldben

Az est háziasszonya, Fernanda Lima is zöldbe öltözött, ahogy a gála egyik vendége, Adriana Lima is. A két brazil gyönyörűség nem rokona egymásnak, előbbi műsorvezetőként működött közre, utóbbi Brazília egyik leghíresebb modelljeként képviselte hazáját.

Fernanda egyébként a legutóbbi FIFA-gálán lenge ruházatával hívta fel magára a figyelmet, most óvatosabb volt. Érdekes, hogy ugyanazt a zöld színt választotta névrokona, Adriana is, aki imádja a focit, férjéül viszont egy kosárlabdázót választott: a szerb Marko Jariccsal már két kislányuk született. Ezúttal egy futballistá-val, Franck Ribéryvel pó-zolt, a fran-ciának ez volt a vigasz, hogy csak harmadik lett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek