Sport

Carlo Ancelotti: nem elég nyerni

Bors

Létrehozva: 2013.11.27.

Már-már páholyban van a BL-ben a Cris­tiano Ronaldo nélkül felálló Real Madrid, egy döntetlen is elég a továbbjutáshoz. Az utolsó helyen álló Juventus és a madridi szurkolók azonban győzelmet várnak.

Cristiano Ronaldo nélkül kezd otthon a Real Madrid. A sérült portugál ász nélkül féllábú óriás a királyi csapat, még szerencse, hogy csak a Galatasaray ellen meccselnek, és nem az élethalálharcot vívó Juventusszal. Igaz, a Real csak matematikailag nem jutott még tovább – a döntetlen is elég számára –, de a madridi közönség igényeit is ki kell szolgálni.

– A szurkolók nem csak a győzelmet, de a szép játékot is elvárják – nyilatkozta Carlo Ancelotti mester a Timesnak, és arról is szólt, hogy a csapat számára óriási ösztönző erőt jelent, hogy tizedszer lehetne BL-győztes a Real, amely legutóbb 2002-ben volt a döntőben. Az olasz szakembernek egyébként egy pazar vacsorával tartozik Arséne Wenger, az Arsenal edzője, mert elengedte az angolokhoz Mesut Özilt.

– A mi kötelező győzelmünk mellett a Real sikere dobna fel igazán – fejezte ki óhaját Antonio Conte, a B csoport utol­só helyéről előbbre vágyó­dó Juventus vezetőedzője Újabb rekord küszöbére érkezett a már továbbjutott Bayern München. Zsinórban tizedik BL-meccs-győzelmüket arathatják a bajorok, s ebben aligha akadályozza meg az Európa Ligába kiesett CSZKA.

A Bayern éppen a hét végén Dortmundban bizonyította be, hogy az Aranylabda-várományos Franck Ribéry nélkül is verhetetlen. j. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek