Sport

Schumi: Vettelnek dolgozik a Ferrari

cs

Létrehozva: 2013.09.15.

Michael Schumacher véleménye Forma–1-es ügyekben nyugdíjasként is érdekes. Most épp arról elmélkedett, mit eredményezhet Kimi Räikkönen Ferrarihoz igazolása.

Míg Kimi Räikkönen és Fernando Alonso kényszeredetten udvariaskodnak, addig Michael Schumacher kendőzetlenül elmondja a véleményét a Ferrari jövő évi párosáról.

– Kimi és Alonso egy istállóban? Azt hiszem, kiírhatnák, hogy robbanásveszély – mondta a német pilóta, aki hét világbajnoki címe közül ötöt éppen a maranellói csapat pilótájaként szerzett. A 2014-es vb-sorozatról is már kész véleménye van Schuminak.

– Azt gondolom, hogy a Ferrari sokkal erősebb lesz, hiszen két kiváló pilóta biztosan többre képes mint egy és egy kiegészítő ember – szúrt oda Felipe Massának. – Ugyanakkor ez – ha elsőre meglepő is, de logikus – Sebastian Vettel malmára hajtja majd a vizet. Az olasz csapatnál ugyanis két alfahím feszül majd egymásnak, s biztos, hogy rengeteg pontot fognak elrabolni egymás elől.

Utálják a németek Alonsót

A Bild című bulvárlap internetes változatában Schumacher nyilatkozatához, a Ferrarinál kialakult helyzethez rengeteg olvasói kommentár érkezett. Jellemző, hogy az alábbi volt a legnépszerűbb (a lájkok száma alapján):

„Alsonso továbbra is egy arrogáns, túlértékelt kis szarzsák. Amikor meghallotta, hogy Kimi lesz a csapattársa, szerintem első dolgaként elszaladt a mamájához, hogy jól kisírja magát. Egyszerűen elviselhetetlen ez az alak.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek