Sport

Rudolf átverte a Diósgyőrt?

s

Létrehozva: 2013.09.04.

Megdöbbentő információ birtokába jutott egy diósgyőri szurkolói honlap: a DVTK már megegyezett egy külföldi csapattal Rudolf Gergely kölcsönadásáról, ám a csatár visszakozott, és aláírt a győriekhez.

Attól eddig sem kellett tartani, hogy Rudolf népszerűségi versenyt nyerne Diósgyőrben, ám tovább romolhat a megítélése. A válogatott futballista a hírek szerint havi több millió forintos fizetésért nyújtott enyhén szólva is visszafogott teljesítményt (tizennyolc bajnokin egyetlen gólt szerzett), majd hétfő este kurtán-furcsán távozott.

A DVTK-rajongók által működtetett amigeleken.hu portál úgy tudja, a csatár nem éppen tiszta körülmények közt hagyta el a borsodiakat.

A hírek szerint a Diósgyőr megegyezett a portugál Olhanensével az Európát már körbejáró Rudolf kölcsönadásáról, melynek lejárta után a magyar klub pénzt kaphatott volna érte. Ám a csatár végül nem írta alá a szerződést, inkább Győrbe igazolt. A diósgyőrieknek azért is gyanús a döntés, mert a játékos – akitől korábban szinte csodát várt a DVTK – éppen a győri meccs (1. forduló, július 27.) után kezdett el panaszkodni, hogy nem érzi jól magát Miskolcon. Vajon nemcsak focizott, hanem tárgyalt is Győrben?

A Borsnak egy klubhoz közel álló személy elárulta, hiteles a honlap információja, míg Kovács Zoltán sportigazgató későbbre ígért hivatalos állásfoglalást. Rudolf Gergelyt egyébiránt tegnap este mutatták be Győrben.

Nem ez az első furcsa ügye

Három éve azzal vádolták Rudolfot, hogy a menedzsere háta mögött szerződött Olaszországba. Filipovics Vladan már előkészítette a csatár amszterdami igazolását, ám a játékos az Ajax helyett a Genoát választotta.

Rudolf kiszámíthatatlanságáról Egervári Sándor is tudna mesélni. A szövetségi kapitány a tavaly nyári felkészülési meccsek előtt fakadt ki, elmondása szerint a focista folyamatosan „nehezen magyarázható sérüléseket szenved”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek