Sport

Bale: ha kell, hátvéd leszek

Sahin Tóth Róbert

Létrehozva: 2013.09.14.

Négy futballcsillag is új csapatban debütálhat ma: a Bors összeállításából az is kiderül, hogy van, amelyikük korábban kifejezetten lefitymálóan nyilatkozott a kenyéradójáról.

Kaká Real Madrid - Milan

A brazil középpályás annyiból kakukktojás, hogy ő szerepelt már az új csapatában: 2003 és 2009 közt tolta a Milan szekerét, nem is akárhogy. Ettől függetlenül saját bevallása szerint olyan izgatott, akár egy kisgyerek, és azonmód ki is tűzött egy célt magának: minél gyorsabban meg akarja szerezni a századik gólját a Milanban. Ehhez csak öt találatra van szüksége, ma este Torinóban kezdheti (pontosabban folytathatja) a termelést.

Samuel Eto’o Anzsi - Chelsea

A hírek szerint több klubnak is ajánlgatta magát a 32 éves kameruni, végül a Chelsea tartott rá igényt. Ha José Mourinho edző – aki az Internél már dolgozott együtt a támadóval – is úgy gondolja, a rutinos futballista ma este az Everton ellen mutatkozhat be a kékeknél, akikről meglehetősen rossz véleménnyel volt korábban.

– A Chelsea? Kösz, nem, inkább árulnék földimogyorót a ­szülő­városomban, mint hogy abban a szánalmas csapatban focizzak – fogalmazott nyolc éve. Változnak az idők, de az is lehet, hogy rosszul megy az üzlet Doualában…

Mesut Özil Real Madrid - Arsenal

A német csillagot elengedő Real-vezérkart még a madridiak közül is sokan ostobának tartják, Londonban viszont pezsgőt bontottak, hogy végre klasszist igazolt az Arsenal. Özil ma délután a Sunderland ellen debütálhat, de a székfoglalóját már megtartotta.
– Jól ismerem és kifejezetten szeretem az angol bajnokságot, nagyon örülök neki, hogy a világ legerősebb ligájában folytathatom – bókolt a 24 éves középpályás. Úgy fest, nem csak a pályán profi.

Gareth Bale Tottenham - Real Madrid

A walesi villámember madridi igazolása mindenkiből heves érzelmeket váltott ki: angol exklubja szurkolóinak szemében kegyvesztett lett, Madridban máris csodát várnak a Cristiano Ronaldóval alkotott duójától, a futballvilág többi szereplője pedig arról diskurál, ér-e bárki is 100 millió eurót, azaz 30 milliárd forintot. Az új fiú ma este a Villarreal ellen debütál, Carlo Ancelotti edző leszögezte, Bale bizonyosan játszani fog. Kérdés, hogy melyik poszton, a bal oldal ugyanis CR7 felségterülete. A 24 éves, cardiffi születésű sztár sietve kijelentette, ha kell, szívesen visszamegy balhátvédnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek