Sport

Már mindenki várja a gólokat Szalaitól

Sahin Tóth Róbert

Létrehozva: 2013.08.07.

Biztosra vesszük, Szalai Ádám miatt idehaza gyorsan megnő a Schalke-szurkolók száma. A Bors arra volt kíváncsi, ki hány gólt vár a magyar válogatott focistától a pénteki Bundesliga-rajt előtt.

Dukai Regina - 10

Itt van mellettem a párom, Feczesin Róbert, aki történetesen labdarúgó: a segítségével tíz Bundesliga-találatot tippelek Szalai Ádámnak – mondta a gyönyörű modell. – Kimondottan ügyes fiúról van szó, nagyon szurkolunk neki.

Hajdú B. István - 10-15

Ha nem sérül meg, Ádám játszani fog legalább huszonnyolc-harminc bajnokin, s amennyiben nem csak néhány percre cserélik be, akkor eljuthat tíz-tizenöt találatig – fejtegette a sportriporter. – A Schalkéra, amely érdekelt a nemzetközi kupában is, rengeteg meccs vár az idényben, minden sorozatot egybevéve akár tizenöt fölött is lehet a Szalai-találatok száma. Ne feledjük, hogy a nem éppen támadó szellemű Mainzban is eljutott tizenháromig.

Lipcsei Péter - 10-15

Először is nagyon remélem, hogy Ádámot együtt ­sze­repeltetik majd a holland Klaas-Jan Huntelaarral – kezdte a korábbi Fradi-kedvenc. – A sikere egyik titka a profizmus, no és az, hogy remekül beilleszkedett a német labdarúgásba. Mainzban tizenhárom bajnoki gólt szerzett, szerintem Gelsenkirchenben tíz-tizenöt közt teljesít majd. Kevesen mozognak olyan otthonosan a tizenhatoson belül, mint ő.

Marenec Fruzsina - 8

Nagy ugrás a Mainzból a Schalkéba kerülni, ­mégis­csak egy olyan együttesről van szó, amelyik Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik – ecsetelte a SportKlub televíziónál riporterként dolgozó egykori sorozatsztár. – Nyolc gólt jósolok, és nem csak azért, mert ez a szerencseszámom…

Balzsay Károly - 17

Szalai még jobb lesz, mint eddig volt, meg sem áll tizenhét német bajnoki gólig – beszélt optimistán az egykori profi világbajnok bokszoló. – Személyesen nem ismerem, de sok meccsen láttam játszani, kiváló futballista.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek