Sport

Nagyon csúnyán megszívhatja Robben

Bors

Létrehozva: 2013.06.05.

Ha nyári vakációja során meghallja a hírt, alighanem tüzet okád dühében Arjen Robben. A holland focistát ugyanis alighanem elküldik a Bayern Münchentől.

A Borussia Dortmund elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő holland hőse, a 2-1-re győztes Bayern München csatára, Arjen Robben alighanem szedelőzködhet. A legfrissebb hírek szerint ugyanis a július elsejétől a hatalmat a bajor fővárosban átvevő edző, Pep Guardiola mindenképpen elhozná a Liverpooltól Luis Suárezt, az uruguayi futballsport egyik legjobbját.

Suárez amúgy a Real Madrid érdeklődését is felkeltette. Most Guardiola parancsba adta testvérének, Pere Guardiolának, Suárez ügynökének, hogy csábítsa a német bajnokságba a dél-amerikai gólvágót. Aki amúgy hírhedt bajkeverő. Az angol bajnokságban eltiltották 10 meccstől, mert a Chelsea elleni bajnoki derbin megharapta Braniszlav Ivanovics karját.

Meglehet, a Liverpool belemenne egy ilyen ügyletbe, mert kapna egy rakás pénzt, ráadásul Suárez olykor valódi idegbeteg meccs közben, tehát kifejezetten örömteli lenne, ha távozna az angol együttestől. És hát ugye Robbent is megkapná a Pool. Más kérdés, a kopasz hollandus mit szól ehhez, tudniillik nem akarja elhagyni a német bajnokságot. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek