Sport

Ottó gyűrűvel vette le a lábáról Anitát

Bors

2013. május 14. kedd 09:15

Révbe ért a sportos álompár: a Győri ETO–Ferencváros futballmérkőzés szünetében jegyezte el kedvesét, a kézilabdázó klasszis Görbicz Anitát a győriek egykori válogatott labdarúgója, Vincze Ottó.

Ahhoz képest, hogy Vincze Ottó a pekingi olimpia után még igyekezett titokban tartani bimbózó kapcsolatát Görbicz Anitával, 13 ezer szurkoló és ­száz­ezer­nyi tévénéző szeme láttára ­je­gyezte el kedvesét a győri stadionban.

Nem csoda, hogy a bajnoki cím sorsáról döntő Győr–FTC mérkőzés szünetében megejtett váratlan leánykérés meglepte Anitát, aki csapattársaival a Győri Audi ETO frissiben megszerzett BL-győzelmét – majd a futballisták bajnoki címét – ünnepelni érkezett a pályára.

A világ egyik legjobb kézilabdázóját tripla öröm érte ezen a hétvégén, hiszen végre BL-t nyert, tegnap ünnepelte 30. születésnapját, és gyűrűt húzott az ujjára a kedvese. Révbe ért a hazai sportélet álompárja.

– Az elmúlt tíz évben összesen nem ért annyi öröm, mint amennyit az elmúlt napokban kaptam! – tudatta rövid közleményben a magánélete részleteit nem szívesen kiteregető kézilabdázó. – Csodálatos érzés a szurkolók és a csapat szeretete, amely felém árad, álmomban sem gondoltam, hogy vasárnap még menyasszony is leszek.

– Az életben vannak fontos pillanatok, amelyek felejthetetlenek, az elmúlt hétvége is ezek közé tartozik – csatlakozott párjához az egykori győri futballista, Vincze Ottó. – A BL-győzelemmel Anita életének nagy álma vált valóra, és ezt az ünneplést szerettem volna megkoronázni a lánykéréssel. Azt hiszem, most mi vagyunk legboldogabb pár a világon!

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

borsonline.hu

„Mi az a derék? Rengeteget fogytál” – üzenték Horváth Gréta legújabb fotója alatt a rajongók

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Több mint 62 milliárd forintnak megfelelő eurót adnak egy Rembrandt-festményért

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

life.hu

Megrázó látvány: Így néz ki Sas József sírja egy évvel a halála után