Sport

Tillát edzi Kovács Kati

Bors

Létrehozva: 2013.04.23.

Kovács Kati olimpiai bajnok kajakos szokatlan feladatra vállalkozott, a SuperTV2-n futó Propaganda című műsor keretében megpróbálta megtanítani kajakozni Tillát.

A Propaganda új évadának első vendége Kovács Kati. Tilla nem csupán a sportoló otthonába látogatott el, hanem elkísérte őt élete másik fő helyszínére, a kajaktelepre is. Kati eltökélt szándéka az volt, hogy megtanítja Tillát kajakozni.

Persze először az alapokat mutatta meg a SuperTV2 riporterének, mégpedig a tanmedencében.

– Ha beülsz a hajóba, meg fogod látni, milyen jó dolog. Az evezés kikapcsolja az embert. Soha ne fogd meg a hajó oldalát, mert akkor beleesel a vízbe.

Kati bevallotta, jobban izgul felnőtt tanítványa miatt, mint a nebuló maga. Segített Tilla hajóját vízre tenni, beültetni a műsorvezetőt és kezébe adni a lapátot.

– A lényeg, hogy sodrással szemben indulj el – árult el még egy tippet Kati. A műsorvezető megpróbált néhányat lapátolni és betartani az utasításokat, de később a parton, a riport közben azért otthonosabban érezte magát. Katit a magánéletéről is faggatta:

– Volt olyan időszak az életemben, amikor nagyon szerettem volna babát – mondta Kati, amikor a gyerekvállalásról kérdezte őt Tilla –, aztán elmúlt, és most jön megint elő. Ha látok egy kismamát gyerekkel, kíváncsi vagyok rá, én hogy tudnám nevelni, a legalapvetőbb dolgokra megtanítani.

A saját gyerekkoráról is őszintén beszélt a ma este látható Propagandában Kati:

– Hárman vagyunk lánytestvérek – folytatta –, gyerekként sokat veszekedtünk. Profi napirend szerint éltünk, leosztottuk a feladatokat, ki mosogat, ki viszi ki a szemetet. A szüleim ellenezték, hogy élsportoló legyek. Azt szerették volna, hogy jogász legyek. Egy link csaj voltam, a társaság miatt jártam le sportolni. Inkább bulizni szerettem, mindenben benne lenni. Aztán ez lett belőle… 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek