Sport

Kell a Fürthnek a magyar Szuper Kopasz

Bors

Létrehozva: 2013.04.11.

Varga József ugyan a hétvégén sem játszott a Greuther Fürthben, de a Bundesliga sereghajtója mégis szeretné megszerezni a magyar futballistát.

Az azért jelent valamit, ha valakinek külön cikket szentel a legnagyobb példányszámú német lap, a Bild. Hát még, ha olyan figyelemfelhívó az anyag címe, mint amit a magyar válogatott játékosról szóló írásnak adtak: Varga, a csapat Szuper Kopasza, a Fürthben akar csillogni. Csillogás? Amikor nem is játszik? Legutóbb, Mönchengladbachban még a kispadra sem fért oda. 

– A válogatott meccsek miatt az új edzőnk (az utolsó helyezett csapatnál Mike Büskenset váltotta pár hete Frank Kramer – a szerk.) még nem ismerhetett meg. Most viszont lesz erre alkalma, s biztos vagyok benne, hogy hamarosan szerepeltet a csapatban – mondta a bulvárlapnak az idény végéig a Fürthnél kölcsönben lévő debreceni labdarúgó, aki hozzátette: – Nagyon szívesen maradnék a klubnál, és cseppet sem zavarna, hogy jövőre a Bundesliga II-ben kellene futballoznom.

Hogy Varga önbizalma nem alaptalan, azt jelzi, hogy a klub menedzsere is nagyra értékeli a teljesítményét. – Szívesen megtartanánk Józsefet, mert remek egyéniség, és már a pályán is bizonyított. Viszont az tény, kemény tárgyalások előtt állunk – értékelt Rouven Schröder.

Azt nem tudni, mennyit kér Vargáért a Loki (a klubnál érdeklődésünkre üzleti titok­ra hivatkoztak), s azt sem, mennyit érne meg a Fürthnek a szerződtetése. Csak az biztos, hogy a szakportál szerint most egymillió euró (298 millió forint) az árfolyama.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek