Sport

Beyonce kiverte a biztosítékot a Super Bowlon

Bors

Létrehozva: 2013.02.04.

A Baltimore Ravens sikerét hozta az idei Super Bowl, vagyis az edzők testvérharcát John Harbaugh nyerte, a legértékesebb játékos Joe Flacco lett, Beyoncé koncertjét leszólták.

Szoros lett a vége

Kétesélyes volt az idei NFL döntő, a félidőben azonban már 21-6-ra vezetett a Baltimore, és mivel a Super Bowl történetében egy csapat sem fordított meg mérkőzést 10 pontos hátrányból, nagyjából el is könyvelték a Ravens-sikert. És ugyan a San Francisco feltámadt, győzni nem tudott: 34-31 lett a vége.

Pizzát neveztek el róla

A találkozó legértékesebb játékosának a 287 passzolt yardig és 3 TD-átadásig jutó Joe Flaccót választották meg. A 27 éves játékos rendkívül népszerű Baltimore-ban, alapítványa a mellrák elleni harcra gyűjt, valamint rászoruló családoknak.

A mezőny legerősebb karú játékosa nemrég nősült, tavaly született gyermeke, olasz származására való tekintettel nagy tészta- és pizzamániás, a Pizza Hut-ban pizzát is neveztek el róla. MVP-ként egy csodaszép vörös Corvette-et nyert, ebben vihette haza nejét, Danát és gyermeküket. 

Beyoncé kiaksztotta a közönséget

A szünetben Beyoncé lépett a színpadra, előszőr egyedül, majd később az újra egyesült Destiny’s Childdal szórakoztatta a közönséget. Már amennyire tudta, hiszen tavaly Madonna magasra tette a lécet, amit most Beyoncé nem ugrott át, sok kritika érte előadását.

Miután a csapatok visszatértek a pályára, áramszünet miatt lett sötét a New Orleans-i Mercedes-Benz Superdome-ban, na erről azért persze nem Beyoncé tehet.

John felülmúlta Jimet az edzők testvérhatcában

A Baltimore Ravens történetének második döntőjét nyerte meg, a siker egyik főszereplője John Harbauhg volt, aki öccsével, Jimmel nézett farkasszemet edzőként – ilyen jellegű testvérharcra még nem volt példa az NFL-döntőben –, és a Baltimore-t 2008 óta felkészítő Johné lett a siker. Játékosa, a zűrös Ray Lewis is legenda lett, és méltóképpen vonulhat vissza. Super Bowl-győzelemmel. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek