Sport

Otthagyta családját az önelégült olimpikon

Bors

Létrehozva: 2012.12.08.

Egész Angliát megdöbbentette a hír, miszerint Nick Dempsey, olimpiai ezüstérmes szörföző otthagyta feleségét és két kisgyermekét. Londoni sikere után még a nejét méltatta.

Sarah Ayton egy hároméves és egy kilenc hónapos gyermekkel maradt egyedül, miután férje, a londoni olimpián ezüstérmet nyert szörfversenyző, Nick Dempsey úgy döntött, elhagyja őket. Mindez azért meglepő, mert sikere után úgy nyilatkozott, hogy mindent feleségének köszönhet.

Akkor nem is tévedett sokat, hiszen Sarah kétszeres olimpiai bajnok vitorlázóversenyzőként döntött úgy, hogy energiáit inkább gyermekeire és férje karrierjére fordítja, mintsem a sajátjára, pedig ő lehetett volna az első brit vitorlázónő, aki zsinórban három olimpiát nyer – ha Londonban is elindul.

A 2004-es és a 2008-as játékok győzteseként azonban a háttérbe vonult, gyermekeket szült és mindenben támogatta urát. Aki azzal hálálta meg, hogy a londoni ezüstérme után sorra járta a bulikat, a napokban is Sarah két riválisával, két női vitorlázóval jelent meg egy partin. Ezt követően még közös otthonukba tért haza Nick, azóta azonban már különváltak: házuk közelében bérel magának egy kis garzont a 32 éves versenyző, aki, ugyan úgy szól a megállapodásuk, hogy minden olimpia után megbeszélik, kinek a karrierje a fontosabb, nem törődik neje lehetséges álmaival és már elkezdte a felkészülést a 2016-os olimpiára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek