Sport

Nagytakarításra készül a Real?

(turcsik)

Létrehozva: 2012.12.15.

Spanyol források szerint valóságos földindulás várható a Real Madridnál a nyáron. Florentino Pérez elnök hét futballistát is el akar küldeni, hogy a kolumbiai Radamel Falcaót megvehesse.

Több spanyol lap is tudni véli, hogy a jelenlegi idényben vergődő Real Madridnál a nyáron drasztikus változások várhatók.

A média szerint a királyi klub elnöke, Florentino Pérez továbbra is úgy kalkulál, hogy José Mourinho edző távozik a bajnokság végén, és helyére Marcello Lippi, Joachim Löw, netán Carlo Ancelotti érkezhet.

A presidente állítólag már azt is kitervelte, hogy jelentős vérfrissítésbe kezd a portugál távozása után. Legalább öt, de rosszabb esetben hét játékosától is meg kíván válni.

Habár egyelőre neveket nem dobott be a sajtó, a Bors szerint a következő futballisták távozhatnak a Realtól: Mesut Özil, Kaká, Ricardo Carvalho, Cristiano Ronaldo, Álvaro Arbeloa, Michael Essien és Raúl Albiol.

Pérez nem titkolt célja a nagytakarítással, hogy megkaparinthassa az általa régóta csodált kolumbiai csatárt, Radamel Falcaót az Atlético Madridtól, de a klub első embere a Barcelonával összeboronált, brazil Neymarról sem mondott még le. S akkor még nem beszéltünk Mario Götzéről, a dortmundi szupertehetségről, akit a hírek szerint Pérez elnök mindenáron a Realban akar látni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek