Sport

Csapatának adja a trófeát Michelisz

csb

2012. november 21. szerda 10:15

A túraautó-vb makaói zárófutamáról „kisvilágbajnoki” címmel hazatérő Michelisz Norbertet is meglepte az az önfeledt ünneplés, amiben rajongói tegnap a Liszt Ferenc repülőtéren részesítették.

A több mint százfős tömeg megakasztotta a 2A terminál forgalmát, igaz, a nemzetiszín zászlókat, a fekete-narancs mezeket, ­sap­kákat és az óriási ­„Himes­háza világbajnoka” transzparenst látva még azoknak is egyből mosolyra húzódott a szájuk, akik azt sem tudták, kinek szól a felhajtás. Aztán feltűnt a privát értékelés elsô helyét begyűjtő pilóta és a Zengő ­Motorsport csapatfőnöke, Zengő Zoltán, és egy csapásra fiesztahangulat kerekedett.

– Nem számítottam rá, hogy ilyen sokan várnak – mondta meghatódva Michelisz, aki bátran rajongói kezébe nyomta a trófeát. – Makaó most már tényleg különleges helyszín a számomra, hiszen két éve itt nyertem az első WTCC-futamomat, és most már eddigi ­leg­nagyobb sikerem is ide köt. S hogy hová kerül a díj? Az a tervem, hogy a csapatműhelyben hagyom a fiúknál, hiszen ez egyben az ő sikerük is.

Miközben a versenyző rendíthetetlenül osztotta az aláírásokat és pózolt a közös fotókon, barátnője, Johanna türelmesen várta, hogy végre kedvese közelébe jusson. – Otthon a kedvencével, citromtortával várom Norbit. Jó lesz már egy kicsit kettesben lenni, főleg, hogy karácsonyig be van osztva az ideje, szabad hétvégéje sincs. Ezért amikor csak tudom, elkísérem majd a díjátadókra, közönségtalálkozókra – mondta Johanna.

A büszke szülőknek is kijárt a rajongók öleléseiből, Michelisz mama nem is bírt a könnyeivel, látva, mennyien szeretik a fiát. A tömegben a válogatott kézilabdázó Nagy Laci is feltűnt, aki egy barátját várta ugyan Barcelonából, de ha már erre járt, nem mulasztott el gratulálni: – Bevallom, nem tudtam, mit ért el Michelisz Norbi, ezért most gyorsan megnéztem a telefonomon, és utánaolvastam, milyen rövid idő alatt lett sikeres ebben a sorozatban. Minden elismerésem.  

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Indiába küldené szemműtétre a magyarokat (videó)

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Jeff Danielsszel olyasmi történt, ami más színésszel sosem

mandiner.hu

Fagyos udvariasság és kevés előrelépés az új német külügyminiszter moszkvai és kijevi útján

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az EHF elutasította a németek halasztási kérelmét

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél