PR Cikkek

Úton vagyok magazin: Téli motoros kiegészítők

Bors

2020. február 7. péntek 13:45

A TÉLI MOTOROZÁSHOZ KELL EGY KIS ELSZÁNTSÁG, DE MEGFELELŐ ÖLTÖZETTEL ÉS KIEGÉSZÍTŐKKEL EBBEN AZ IDŐSZAKBAN SEM KELL LEMONDANI ARRÓL, HOGY KÉTKEREKŰRE ÜLJÜNK.

Sokan már ősszel leteszik motorjukat, ami érthető is, hiszen egyre hidegebb van, a nyári motorosruha pedig már nem alkalmas arra, hogy melegen tartsa a testet. És akkor itt van az örök probléma, a tapadás kérdése: hideg aszfalton drámai mértékben nő a fékút és sokkal könnyebb elesni. Szerencsére azonban már olyan kiegészítőket is kínálnak, amelyekkel nem csak „túlélni”, hanem élvezni is lehet a téli motorozást. Nézzünk néhány terméket, melyek jó szolgálatot tehetnek!

Úton vagyok

Úton vagyok magazin kéthetente szerdán a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Hevik Stelvio túradzseki

Itália egyik leghíresebb hágójáról kapta nevét az olasz márka férfi és női változatban is rendelhető túradzsekije. A poliészterből készített modell vízzáró membrános és kivehető thermo bélésű, a maximális védelem érdekében pedig a könyökés vállrésznél is protektorokat találunk. A méreteskála S-től 4XL-ig (férfi), illetve XStől XXL-ig (női) terjed.

Warm&Safe Generation 4 fűthető dzseki

A gyártó a téli motoros kellékek egyik nagy szakértője. A Generation 4-es dzsekiben elöl és hátul is 2-2 fűtőpanelt találunk, amelyek a mellkast és a hátat melegítik, de emellett a gallérnál és a kar felső részénél is elhelyeztek egységeket, vagyis teljes a lefedettség. A vezérlőpanelen több fokozat közül választhatunk, emellett említésre méltó, hogy a modell vízálló membrános változatban is elérhető. Sok más fűthető kabáttal ellentétben itt nincs saját akkumulátor, a motor elektromos rendszere vezetékes összeköttetéssel felel az energiaellátásért.

A teljes cikket keresse az Úton vagyok magazinban!

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet