PR Cikkek

Mindmegette: Töltött pulykarolád

Bors

Létrehozva: 2019.12.19.

A KARÁCSONYI IDŐSZAK KITŰNŐ ALKALOM ARRA, HOGY KICSIT IZGALMASABB, KÜLÖNLEGESEBB RECEPTEKET IS KIPRÓBÁLJUNK. TÉRJÜNK EL BÁTRAN A HALÁSZLÉ, RÁNTOTT HAL ÉS SÜLT KACSA KOMBINÁCIÓTÓL.

HOZZÁVALÓK 4 személyre:

  • 400 g pulykamellfilé
  • só, bors 
  • 1 tk olívaolaj
  • 200 g felcsíkozott bacon
  • 150 g natúr gesztenyemassza (mirelit)
  • 50 g aszalt sárgabarack

Mindmegette

Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Elkészítés:

1. A pulykamellet késsel nyissuk szét, klopfoljuk vékonyra, majd sózzuk, borsozzuk. Vágjunk le egy nagyobb darab alufóliát, és kenjük meg az olívaolajjal. Fektessük rá a baconcsíkokat, hogy éppen fedjék egymást, majd a pulykahúst is.

2. A felengedett gesztenyemasszát villával törjük össze, sózzuk meg, és egyenletesen osszuk el a húson. Szórjuk rá az apró kockákra vágott aszalt barackot, aztán szorosan tekerjük fel a hússzeletet a baconnel együtt.

3. Tegyük sütőtálba a roládot, és öntsünk alá egy kevés vizet. 200 fokos sütőben 60 perc alatt süssük készre. Végül nyissuk szét az alufóliát, és pirítsuk meg a bacont.

További receptekért keresse a Mindmegette magazint!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek