PR Cikkek

Háttámlás szobakerékpár vagy normál szobabicikli? (x)

Címkék
edzés

Bors

2019. november 22. péntek 01:00

Mindenki ismeri az általános szobakerékpárokat, így nincs szükségünk arra, hogy bemutassuk minden idők legnépszerűbb otthoni mozgásformáját!

A kondigépek megjelenésével a szobabicikli az első közt volt, amit már otthon is használtak, hiszen velük, elérhető áron edzhetünk akár összekeverve a kellemest a hasznossal, tévénézés közben. A szobabiciklit az egész család használhatja, mivel e mozgásnak nagyon erős zsírégető hatása van, serkenti a vérkeringést és erősíti az izmokat, így nemcsak a vágyott alakot érhetjük el vele, hanem az egészségünkre is kedvező hatással van.

A mai modern szobakerékpárok már modern technológiákkal vannak ellátva, személyre szabott edzésprogramokat próbálhatunk ki, pulzusszámunkhoz igazítja a terhelést,  ezzel is elősegítve a tekerésünk hatékonyságát. Ahogy fejlődünk, úgy a testünk terhelhetősége is nő és fokozatosan tekerhetünk előre a céljainkig.

A klasszikus otthoni szobakerékpár azonban nem minden használójának volt kényelmes. Hátfájással, gerinc és csípőproblémákkal, balesetből lábadozó, de mozogni vágyó embertársaink, most fellélegezhetnek, ugyanis megjelentek a háttámlás szobakerékpárok.

háttámlás szobakerékpárt első körben azoknak ajánljuk, akik kíméletes mozgásformát igényelnek, de mindemellett a szobabiciklihez hasonló hatékonyságot szeretnének elérni. Erősíti a fenék, comb, láb területeit úgy, hogy kellemesen bemelegíti előre a terhelt izmokat. A kényelmes széknek hála a hátunkat semmilyen felesleges terhelés nem éri, ezáltal nyugodtan koncentrálhatunk magára a mozgásra.

De miben is különbözik egymástól a háttámlás és a klasszikus szobakerékpár? Melyiket válasszuk? A válasz egyszerű, lényegében semmiben és mégis mindenben! Az izmokra való hatása és zsírégető teljesítménye közel azonos, a hátat, gerincet, derekat érő terhelés kivételével ugyan azt az eredményt érhetjük el mindkét kardio géppel

Az orvosod a hátproblémáid miatt eltiltott mindennemű megerőltető edzésformától? Kérdezd meg tőle a háttámlás szobabiciklit. Úgy érzed korlátozva vagy és nem tehetsz igazán az egészségedért? Ints búcsút az ilyesfajta aggályoknak és szerezz be egy háttámlás szobakerékpárt. Kényelmes, biztonságos és garantáltan hatékony. 

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Jakab Ferenc: Ez még csak a kezdet, a járványok korát fogjuk élni

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

life.hu

Tápai Szabina és Kucsera Gábor cáfolják a válásukról szóló pletykákat

hirtv.hu

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

origo.hu

Megszólalt az Activision felvásárlása kapcsán a Sony

nemzetisport.hu

Videó: Beckham inspirálta a világ egyik legjobb szabadrúgáslövőjét

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

life.hu

Stana Alexandra elismerte, hogy egy párt alkot Meggyes Dáviddal - Azt is elmondta, hogyan jöttek össze

origo.hu

Jeremy Irons elárulta, miért játszik rossz filmekben