Ez az év "legtojásosabb" időszaka. A krókuszok és nárciszok, a bolyhos nyuszik és csibék, valamint a mindenütt felbukkanó pasztellszínek mellett a tavasz az az évszak, amikor a húsvét miatt is a tojások kerülnek a középpontba.
Bár ebben a hónapban a csokoládétojásokból is jóllaktunk már, áprilisban a friss tojás sokoldalúságát ünnepelhetjük.
A tojás tápanyagokban gazdag élelmiszer, és "tökéletes arra, hogy beindítsa a napunkat. Eltelít, van benne némi zsír, teljes értékű fehérje, és nagyon sokoldalúan felhasználható. Egy tojás 6 gramm fehérjét és számos fontos tápanyagot tartalmaz, például B12-vitamint, riboflavint, kolint, biotint és szelént.
Egyetlen komolyabb tojásos cikk sem kezdődhet a tojásos reggeli szendvicsek méltatása nélkül. Legyen szó bagelről, ropogós zsemléről, angol muffinról, kekszről vagy tortilláról, egy egyszerű rántotta vagy tükörtojás sok reggel klasszikus indítója.
De a tojással többet is lehet kezdeni a serpenyőn túl, és nem baj, ha a reggelin túlra is elvisszük.
Adjunk magunknak szabad kezet, hogy a nap bármely szakában fogyasszuk tojásos ételeinket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.