A konyhában készült grillhusi még egészségesebb
Az egyik leghangulatosabb szabadtéri program a közös grillezés.
Amíg csak tart a kellemes idő, sütögethetünk kinn, de akkor sem
kell lefújni a tervezett baráti, családi találkozót, ha a
változékony őszben hirtelen lehűlne az idő. Grillezzünk minőségi
magyar Gallicoop pulykahússal a konyhában!
Miért szeretjük a grillen sült ételeket?
Mert egyszerűen sokkal finomabbak és egészségesebbek: a faszéntől
füstös aromát kapnak, a pácoknak köszönhetően izgalmas
ízorgiákat alkothatunk és gyorsabban elkészülnek - így jobban
megőrzik a tápértéküket. A húsokon pedig az intenzív hő
hatására rövid idő alatt roppanós kéreg alakul ki, ugyanakkor
belül szaftosak maradnak.
Miben tér el a beltéri grill a szabadban sütéstől?
A füstös ízélmény az egyetlen, ami nem köszön vissza, ha a
lakásban grillezünk, minden más ugyanaz. Cserébe viszont időt
spórolhatunk, hiszen csak egy gombot kell megnyomni a grillfunkcióhoz.
És kárpótol, hogy nem függünk az időjárástól, illetve, hogy a
minimális füst és a jobb hőszabályozás miatt, kevesebb rákkeltő
anyag kerül a szervezetünkbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.