Grillezzünk rossz időben is!

Grillezzünk rossz időben is!

grillételek
PUBLIKÁLÁS: 2020. október 15. 13:33
A konyhában készült grillhusi még egészségesebb Az egyik leghangulatosabb szabadtéri program a közös grillezés. Amíg csak tart a kellemes idő, sütögethetünk kinn, de akkor sem kell lefújni a tervezett baráti, családi találkozót, ha a változékony őszben hirtelen lehűlne az idő. Grillezzünk minőségi magyar Gallicoop pulykahússal a konyhában! Miért szeretjük a grillen sült ételeket? Mert egyszerűen sokkal finomabbak és egészségesebbek: a faszéntől füstös aromát kapnak, a pácoknak köszönhetően izgalmas ízorgiákat alkothatunk és gyorsabban elkészülnek - így jobban megőrzik a tápértéküket. A húsokon pedig az intenzív hő hatására rövid idő alatt roppanós kéreg alakul ki, ugyanakkor belül szaftosak maradnak. Miben tér el a beltéri grill a szabadban sütéstől? A füstös ízélmény az egyetlen, ami nem köszön vissza, ha a lakásban grillezünk, minden más ugyanaz. Cserébe viszont időt spórolhatunk, hiszen csak egy gombot kell megnyomni a grillfunkcióhoz. És kárpótol, hogy nem függünk az időjárástól, illetve, hogy a minimális füst és a jobb hőszabályozás miatt, kevesebb rákkeltő anyag kerül a szervezetünkbe.

A konyhában készült grillhusi még egészségesebb

Az egyik leghangulatosabb szabadtéri program a közös grillezés.
Amíg csak tart a kellemes idő, sütögethetünk kinn, de akkor sem
kell lefújni a tervezett baráti, családi találkozót, ha a
változékony őszben hirtelen lehűlne az idő. Grillezzünk minőségi
magyar Gallicoop pulykahússal a konyhában!

Miért szeretjük a grillen sült ételeket?

Mert egyszerűen sokkal finomabbak és egészségesebbek: a faszéntől
füstös aromát kapnak, a pácoknak köszönhetően izgalmas
ízorgiákat alkothatunk és gyorsabban elkészülnek - így jobban
megőrzik a tápértéküket. A húsokon pedig az intenzív hő
hatására rövid idő alatt roppanós kéreg alakul ki, ugyanakkor
belül szaftosak maradnak.

Miben tér el a beltéri grill a szabadban sütéstől?

A füstös ízélmény az egyetlen, ami nem köszön vissza, ha a
lakásban grillezünk, minden más ugyanaz. Cserébe viszont időt
spórolhatunk, hiszen csak egy gombot kell megnyomni a grillfunkcióhoz.
És kárpótol, hogy nem függünk az időjárástól, illetve, hogy a
minimális füst és a jobb hőszabályozás miatt, kevesebb rákkeltő
anyag kerül a szervezetünkbe.








Hogyan válasszunk sütőt?










Másként kell pácolni a beltéren grillezett az ételeket?





Grillhús 1x1















Ajvárban pácolt pulykanyárs retektzatzikivel















Pulykahúsos bruscetta










gallicoop.hu

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.