Nyári desszertek tökéletes alapanyaga a kiváló élettani hatásairól ismert joghurt. Használjunk minőségi adalék anyagoktól mentes fajtát, és párosítsuk szezonális gyümölcsökhöz.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A málnát szűrőn átpasszírozzuk és a cukorral simára keverjük.
A tejszínt habbá verjük, beleforgatjuk a joghurtot és a málnapépet.
Fagyigépbe tesszük,vagy fagyasztóban készre dermesztjük (ha fagyasztóba tesszük, akkor az első órában kb. kétszer keverjük át).
Amint készre fagyott,olvasztott csokoládéval és málnadarabokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.