Megdöbbentő tudományos felfedezés, köszönjük, brit tudósok!
Brit tudósok azt állítják, hogy a hidrogén-szulfid (ez az a gáz, amit a szervezet termel az élelmiszerek lebontása során) képes megakadályozni a mitokondriumok károsodását. Vagyis nagyon egészséges hatása van, és segít megelőzni a betegségeket, akár a rákot is.
Az exeteri egyetem kutatója, Dr. Mark Wood azt nyilatkozta a kutatásról, hogy a jól ismert csípős, kellemetlen szagú gáz igazából egy egészségügyi hős.Szóval bátran szellentsünk és szagolgassuk a saját szellentésünket, csak jól járhatunk vele: ez a módszer a rák kialakulásának kockázatát is csökkenti, de a tudósok szerint a stroke, a szívroham, ízületi gyulladás, és a demencia kialakulását is gátolja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.