Az adventek és a karácsonyi vásárok elengedhetetlen kelléke, a harmonikus ízű, lélekmelengető ital. Most mi is megpróbálkozhatunk az elkészítésével és termoszba töltve könnyedén szerezhetünk túratársainknak kellemes perceket, ha egy pihenő alatt megkínáljuk őket.
Készítsük el a gyümölcsteát, közben a citromot és narancsokat alaposan súroljuk meg. Az egyik narancsnak reszeljük le a héját, szórjuk a teába. Öntsük a bort, a rumot és a cukrokat is hozzá, oldódásig keverjük el, majd facsarjuk bele a citrom-, ill. a héj nélküli narancs levét.
Melegítsük fel, de ne forraljuk, közben a maradék narancsot vágjuk karikára.
A forró puncsot hőálló poharakba szűrjük, narancskarikával és citromfűvel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.