4-6 adaghoz
Kenjünk ki vajjal egy 850 ml-es pudingformát. Keverjük ki a barna cukrot egy citrom levével majd öntsük a formába.
Elektromos habverővel keverjük levegősre a vajat a citromhéjat és a cukrot, melyhez egyenként adjuk hozzá a tojásokat és a lisztet. Végül jöhet a maradék citromlé is. Öntsük a pudingformába.
Most jön a pudingfőzés: vajazott sütőpapírral fedjük le a pudingformát, majd állítuk az egészet egy még nagyobb fazékba, melybe forrásban lévő vizet öntünk - a puding forma feléig, majd takarjuk le a fazekat. Gőzöljük 2 órát, ha kell pótoljuk az elpárolgó vizet.
Tálalás előtt vegyük le a fóliát és lazítsuk meg a puding szélét, majd borítsunk egy tányért a tetejére, majd azt rászorítva fordítsuk meg a formát és húzzuk le a a pudingról. Hideg tejszínnel kínáljuk. A karamell öntet is kitűnő választás a citrom aromájához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.