Nem kell mágikus erő, hogy ezeket a nutellás, karamellás boszorkány kalapokat elkészítsük. Ezek a kedves kis Halloween finomságokegyszerűek,és pár összetevőből elkészíthetők.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Olvasszunk 2-3 dkg feketemarcipánt, keverjük hozzá a nutellát, és az olvasztott karamellt addig, míg sima krémet nem kapunk. Töltsük egy habzsákba, ha nincs egy nejlon zacskó is megteszi, aminek a sarkán apró lyukat vágunk. Az Ikeában lehet kapni kúp alakú szilikon sütőformát. Ezekbe töltsük bele a krémet, és irány a fagyasztó, 15-20 percre.
Amint kihűlt, könnyen eltávolítható a szilikon formából. Így már csak annyi a feladat, hogy a kis kúpokat a kerek sütikre helyezzük és készek is a kis kalapok. Könnyebben fixálhatjuk a kis kúpokat a kekszhez, ha egy kis nutellát használunk ragasztóanyagnak. A karimákat színes cukorkával díszíthetjük. A cukorka könnyebben oda ragad, ha előtte a kalapocskákat bekenjük egynutellával.
Nagyon finom és mutatós kis édességek!
Íme a folyamat képekben:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.