Hőségben életet menthetneka jégbe hűtött finomságok (legyenek édesek vagy sósak), mint például az aszalt paradicsomos túrókrém.
A mártogatókban az is jó, hogy egy alapanyagból többféle ízvariációt is el tudunk készíteni, így tíz perces munkával változatos és friss alapanyagokból készült könnyed menüt tehetünk az asztalra, amely nem terheli sem a gyomrot, sem pedig a szakácsot. Ennél tökéletesebb párosítást nem is tudnék elképzelni egy nagyon nagycsalád nyári étkeztetésével kapcsolatosan.
A meleg hónapokban nagyon sok paradicsomot fogyasztunk. Jól oltja a szomjat, a legegyszerűbb étkezést is feldobja mind ízével, mind színével. De nemcsak a frisset szeretjük, hanem az olajban eltett, aszalt változat is nagy kedvenc minálunk, sokféle módon hasznosítom, például előszerettel készítem vele a család nagy kedvencét, a ciabattát, de mártogatóba, krémekhez is szoktam használni. És milyen jól teszem! Az aszalt paradicsommal készült túrókrém nagyon jó példa erre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.