- BORS
- /Egészség
- /Ideális a csomagolt saláta a szalmonella baktériumoknak?
Ideális a csomagolt saláta a szalmonella baktériumoknak?
csomagolt saláta PUBLIKÁLÁS: 2016. december 21. 14:02
Tökéletes hely a csomagolt saláta a baktériumoknak, termékeny talajt jelent számukra - állítja egy új tanulmány, figyelmeztetve arra, hogy akár szalmonella fertőzést is kaphatunk a hosszú ideig tartó tárolás következtében.A sérült salátalevelekből kiszabaduló lé elősegítheti a szalmonella baktériumok növekedését
csomagolt salátákcsomagolt salátár
„A legtöbb salátalevél először a talajon találkozik a szalmonella baktériumokkal, olyan forrásokból, mint a rovarok, a madárürülék vagy a trágya”csomagolt salátákszalmonella Applied and Environmental Microbiology
„Arra voltunk kíváncsiak, mi történik a szalmonellával a csomagolásban, hogy jobban megértsük a fogyasztókra leselkedő, potenciális veszélyeket. Valamint, hogy informáljuk a jövőbeni kutatások elvégzőit is, hogy ezeket a kórokozókat távol kell tartani a saláta levelektől”
szalmonellacsomagolt saláták 
A legfrissebb hírekért kövess minket a
Bors Google News oldalán is!