Ideális a csomagolt saláta a szalmonella baktériumoknak?

csomagolt saláta
PUBLIKÁLÁS: 2016. december 21. 14:02
Tökéletes hely a csomagolt saláta a baktériumoknak, termékeny talajt jelent számukra - állítja egy új tanulmány, figyelmeztetve arra, hogy akár szalmonella fertőzést is kaphatunk a hosszú ideig tartó tárolás következtében.

A sérült salátalevelekből kiszabaduló lé elősegítheti a szalmonella baktériumok növekedését

csomagolt salátákcsomagolt salátár„A legtöbb salátalevél először a talajon találkozik a szalmonella baktériumokkal, olyan forrásokból, mint a rovarok, a madárürülék vagy a trágya”csomagolt salátákszalmonella Applied and Environmental Microbiology„Arra voltunk kíváncsiak, mi történik a szalmonellával a csomagolásban, hogy jobban megértsük a fogyasztókra leselkedő, potenciális veszélyeket. Valamint, hogy informáljuk a jövőbeni kutatások elvégzőit is, hogy ezeket a kórokozókat távol kell tartani a saláta levelektől”fejes salataszalmonellacsomagolt saláták
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.