Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is beleállt a kihívásba, és versenybe szállt a nap frozen jogurt-alkotása címért a Jono Yogo-nál.A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkétíz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett. A frozen jogurtok azonban nemcsak a szemnek kedveztek, Eszter és Cinthyia, valamint a szintén kreatív közönséglelkesen - egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül - kanalazták a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmújeges desszerteket. Atudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.
A frozen yogurt a ’80-as években terjedt el Amerikában. Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.
5 dolog, ami miatt imádjuk a frozen yogurtot!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.