A sztárok is az egészséges nasira szavaznak

Sztáregészség
PUBLIKÁLÁS: 2016. február 12. 11:00
Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is beleállt a kihívásba, és versenybe szállt a nap frozen jogurt-alkotása címért a Jono Yogo-nál.A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkétíz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett. A frozen jogurtok azonban nemcsak a szemnek kedveztek, Eszter és Cinthyia, valamint a szintén kreatív közönséglelkesen - egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül - kanalazták a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmújeges desszerteket. Atudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.
Sztárok adták egymásnak astafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál a frozen yogurt világnapján.

Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is beleállt a kihívásba, és versenybe szállt a nap frozen jogurt-alkotása címért a Jono Yogo-nál.A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkétíz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett. A frozen jogurtok azonban nemcsak a szemnek kedveztek, Eszter és Cinthyia, valamint a szintén kreatív közönséglelkesen - egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül - kanalazták a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmújeges desszerteket. Atudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.

A frozen yogurt a ’80-as években terjedt el Amerikában. Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.

Jono Yogo

5 dolog, ami miatt imádjuk a frozen yogurtot!

  1. Természetes alapanyagok!Természetes joghurt alapú finomság, amelynek különlegessége, hogy alacsony, 1,5 % zsírtartalommal és körülbelül 20%-kal kevesebb cukortartalommal rendelkezik egy hagyományos fagyinál.
  2. Amit te szeretsz, ahogyan te szereted!Önkiszolgáló rendszerben működnek, a joghurt ízének kiválasztása, a joghurt és toppingok mennyisége is rajtad áll.
  3. Sosem unalmas! A változatos ízek mellett, a toppingok teszik igazán változatossá a Jono Yogo-t. Müzli, friss gyümölcs, gumicukor, csoki öntet és még sok más topping, amivel egyedivé varázsolhatod saját poharadat.
  4. A diétázókra és érzékenyekre is gondolnak!Az üzletekben kapható natúr változat cukormentes, stevia és nyírfacukor teszi édessé, valamint laktózmentes változatban is elérhető a finomság.
  5. A Jono Yogo frozen yogurt magyar cukrászmesterek receptjei alapján készülnek, a klasszikus ízek mellett- például: csoki, vanília, málna, citrom- találkozatunk igazi különlegességekkel, úgy, mint az pezsgő, zserbó, szilvásgombóc, dinnye vagy acai gyümölcs ízeivel.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.