Az élet bizonyos helyzeteiben szüksége lehet immunrendszerünknek, szervezetünknek egy kis extra támogatásra.
Különösen igaz ez a téli, illetve kora tavaszi hónapokra, amikor sajnos szinte lehetetlen természetes módon, friss gyümölcsök és zöldségek segítségével biztosítani a szervezet számára a megfelelő mennyiségű vitamin, és ásványianyag bevitelt. Ám szerencsére ma már ezekben a nehezebb hónapokban sem kell lemondanunk a gyümölcsök természetes, jótékony hatásairól, hiszen , egy kifejezetten a szervezet megóvására kifejlesztett, „immunrendszer támogató” vegyes gyümölcslé segítségével mindig formában és egészségben tarthatjuk magunkat.
Egészségünk ellen azonban nem csak az időjárás, és a vírusok vívnak harcot, hiszen erős stressz, fizikai, illetve szellemi igénybevétel, valamint egyoldalú táplálkozás esetén is fokozott támogatásra van szüksége immunrendszerünknek. Ilyenkor a szervezet ellenállóképességét leginkább úgy tudjuk erősíteni, hogy megfelelő mennyiségben fogyasztunk vitaminokat és nyomelemeket, különösen C-vitamint és cinket. A C-vitaminról köztudott, hogy kiváló immunerősítő, ezen kívül pedig növeli a fehérvérsejtek számát, valamint fokozza a bőr kollagén termelését, tehát fiatalító hatással is bír. A cink szintén fontos szerepet játszik ideg- és immunrendszerünk megfelelő működésében, illetve jelentős agyserkentő hatással is rendelkezik. Mivel szervezetünk sem a C-vitamint, sem pedig a cinket nem képes önállóan előállítani, tárolni pedig csak korlátozott ideig tudja, ezért csak élelemmel, különösen gyümölcsök segítségével tudjuk ezeket a nélkülözhetetlen anyagokat megfelelő mennyiségben biztosítani szervezetünk számára.
Kifejezetten azokra az időszakokra, amikor nincs lehetőség a szervezet természetes módon történő támogatására, vagyis, úgymond a kertből szedett friss gyümölcsök és zöldségek elfogyasztására, fejlesztettek ki szakemberek egy különleges, az „immunrendszer támogatására” maximálisan alkalmas vegyes gyümölcslevet. A cinkglütonáttal és C-vitaminnal dúsított lé hozzáadott cukrot nem tartalmaz, ellenben biztosítja a szervezet számára fontos tápanyagokat az alma, a mangó és az acerola harmonikus összhangjával, valamint már 150 ml elfogyasztása fedezi egy felnőtt szervezet számára szükséges C-vitamin bevitel 300%-át. Az alma magas flavonoid tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, ezen kívül hatékonyan alkalmazható a cukorbetegség, illetve a koleszterin elleni harcban. A mangó rendkívül sokoldalú vitaminforrás, míg az acerola gazdag C-vitaminban, valamint kiválóan alkalmazható a szív-, máj és veseműködés támogatására, ezen kívül pedig anitioxidáns, illetve gyulladáscsökkentő hatása is ismert. A kíméletes, kézműves eljárással kinyert lé így tartalmazza a gyümölcsök legfontosabb összetevőit, ezáltal támogatva immunrendszerünket, megőrizve egészségünket a téli hónapokban is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.