Íme a tökéletes vendégvárósajtos-sós rúd receptje.
Nem kell semmi bonyolultra gondolni, mert mosogatni vendéglátás után sem szeretek, így főleg olyan apróságokkalkészülök, amelyeket egy finom harapással szinte egyben el lehet tüntetni: szendvicsfalatkákkal és különféle kencékkel, édes aprósüteményekkel, sós ropogtatnivalókkal, pogácsákkal, stanglikkal (előnyük, hogy elfogyasztásuk során nem kell tányért koszolni, elég egy szalvéta alájuk, hátrányuk, hogy irgalmatlan mennyiségben kell készítenem őket, ha azt szeretném, hogy a meghívottak is kellő mennyiséghez jussanak… ilyenkor ugyanis a gyerekek sokkal sűrűbben tűnnek fel a konyhában az elkészítés fázisában, mint bármikor máskor).
A sós változatok közül azokat szeretem a legjobban, amelyek csak pár hozzávalóból állnak (mily meglepő?!… még mindig nagycsaládos anya vagyok), három-öt perc alatt összeállíthatók és némi pihentetés utánmár csak a sütőnek kell végeznie a dolgát.
Sajtos-sós alapfalat
Sör- vagy borkorcsolyának nem is kell jobb…!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.