A hozzávalók A madárkalácshoz csak marhafaggyúra és magvakra van szükségünk. Előbbit bármelyik hentesnél beszerezhetjük. Célravezető, ha előre szólunk, hogy szükségünk lenne a faggyúra, mert a húsról levágva rendszerint kidobják – a felhasználás szempontjából ugyanis hulladéknak számít. A legjobb, ha sózatlan, nem pirított magokat választunk, például napraforgót, diót, mogyorót, kölest, mákot. Az elkészítésMi sem egyszerűbb: olvasszuk fel a faggyút, töltsük műanyag poharakba vagy akár üres tejfölös-, joghurtos pohárba, muffinformába és szórjuk bele a magvakat. Tücsökkel, lisztbogárlárvával is megbolondíthatjuk a madárcsemegét. Még ekkor érdemes erősebb madzagot helyeznünk a keverékbe, melynél fogva később felakaszthatjuk. Ezután már csak meg kell várnunk, míg megdermed a „kalács”. Nincs más hátra: a kész eleséget a tartóból kivéve lógassuk fel a kertben, és gyönyörködjünk a falatozó, csivitelő madarakban!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.