Könnyen elkészíthető étel, meleg nyári napokra kiváló. Laktat, mégsem kalóriabomba. Mivel a cukkini idénye van, mindenképp érdemes kipróbálni!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A cukkiniket megmosom és szárazra törlöm. Mindegyiket hosszában elfelezem.
A közepét kiszedem és apróra darabolom. A hagymát apróra vágom és az olajon megpárolom, hozzáadom a darált húst amit fehéredésig főzöm, sózom, borsozom. Hozzáadom a darabolt cukkini belsejét. Kicsit párolom és beleteszek 1 kanál lisztet és a húsleves alaplét, és a főzött rizst. Egyet rottyan és hozzáadom a tejszínt, ezzel besűrítem a húsos alapot.
A tűzről leveszem és a cukkinibe teszem. A cukkiniknek az alsó felét olajjal lekentem. A sajtot lereszeltem, a paradicsomot felkarikáztam és a húsra tettem. 180 fokon sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.