A bon bon egy olyan népszerű édességfajta, amit általában a boltban veszünk meg. Most mutatunk egy receptet, melynek segítségével könnyen elkészíthetjük otthon is ezt a csokis finomságot.
Zserbó bonbon
Hozzávalók:
Elkészítés módja:
1. A barackokat beáztatjuk langyos vízbe, aztán felaprítjuk.
2. A diót(ha előzőleg nem daráltuk le) összetörjük mozsárban, és elkeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a barackot.
3. Az egészet elkeverjük annyi lekvárral, hogy jól formázható masszát kapjunk. A masszából formázzunk diónyi golyókat, és tegyük a hűtőbe dermedni.
4. Tűzzünk a golyókba fogpiszkálókat, és mártsuk a gőz fölött, vajjal megolvasztott csokoládéba.
Ha megdermedt, már fogyaszthatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.