Hozzávalók:5dkgvargányagomba, 2 dkg csiperkegomba, 1 dl tejszín, 3dkg camambert sajt,2 dkg margarin, 3 dkgpóréhagyma,só,fehér bors,kakukkfű, leveskocka, liszt, fehérbor
Elkészítés:A vajban megpároljuk a póréhagymát és a megmosott összevágott gombákat. Egykevés liszttel megszórjuk, majd vízzel felengedjük és ízesítjük leveskockával, sóval, fehér borssal és kakukkfűvel.Ha megfőttek a gombák botmixerrel krémesítjük,majd hozzáadjuk a tejszínt és afehérbort. Tálalásnál ízlés szerint, kockára vágott camembertsajtot adunk hozzá.
Jó étvágyat!Gödöny Ferenc, chef
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.