A „pozsonyi Gundelként” emlegetett vendéglős sütötte meg előszöra pozsonyi kifli mandulás változatát, amely Kossuth Lajos kedvence lett.
Hozzávalók
A tetejére:
A tojásfehérjéket elválasztjuk a sárgájuktól. A fél citrom levét kifacsarjuk. Egy edénybe kimérjük a vajat és a cukrot. A mixerrel felverjük a fehérjét habnak. Majd egy külön edényben a vajat és a cukrot keverjük össze, egyesével-kettesével hozzáadjuk a tojássárgájákat. Hozzákeverjük a citromlevet is, végül a lisztet. Fakanállal óvatosan hozzákeverjük a tojáshab egyharmadát, majd ha ezzel szépen elkeveredett, akkor az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.