Egy nap.
A paprikákat jó alaposan mosd át, akár többször is, a száraikat távolítsd el, a magvakat ne! Darabold tetszőleges méretűre őket, majd végy elő egy húsdarálót, tedd bele a legkisebb lyukú fejet, és passzírozd át rajta a paprikákat egy tálba, csípőset, édeset vegyesen.
Ha mindenki átjött, keverd hozzájuk a sót, és hagyd így állni az egész masszát egy napig. Amikor ez letelt, moss és fertőtleníts ki annyi üveget, amennyibe el szeretnéd tenni majd a paprikakrémet, tegyél mindegyik aljára egy nagyon pici tartósítószert, és adagold bele a már kész krémet. Zárd le jól az üvegeket, és mehetnek is a spájzba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.