Mert a spenót lúgosít, így gátolhatja a szervezet elsavasodását, ezzel serkentheti az emésztésünket. Hatását akkor fejti ki legintenzívebben, ha nem főzve, hanem nyersen vagy szárított formában fogyasztjuk. A spenót, vagy más néven paraj kitűnő K-vitamin-, A-vitamin-, mangán-, folsav-, magnézium-, vas-, C-vitamin-, B2-vitamin-, kalcium-, kálium- és B6-vitamin- forrás, magas rosttartalmának köszönhetően pedig felgyorsítja, sőt, meg is változtatja az anyagcserét, ezért aspenótdiétávaleredményes és tartós fogyást érhetünk el.
Súlycsökkentési irányelvek:
-FOGYÁS/csökkenti a testsúlyt és segít ennek megtartásában/ (1)
-ZSÍRÉGETÉS/több szénhidrátot és zsírt tud elégetni/ (2)
-MÉREGTELENÍTÉS/segít megszabadulnia nemkívánatos toxinoktól és salakanyagoktól/ (1)
-STABIL VÉRCUKORSZINT/segít megszüntetniaz édesség utáni sóvárgást/ (2)
(1) Articsókával, mely támogatja a súlycsökkentést és méregtelenítést. (2) Krómmal, mely hozzájárul a normál makrotápanyagok anyagcseréjéhez és a normál vércukorszint fenntartásához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.