Hozzávalók:
Elkészítés: A mogyorót egy serpenyőben pirítsuk meg, egészen addig, amíg el kezd pattogni - de vigyázzunk, hogy ne égessük oda. Ezután dörzsöljük le egy puhább kefe vagy egy konyharuha segítségével a héját.
Gőz fölött olvasszuk fel az étcsokoládét, majd a mogyorót aprítsuk jól fel. A felaprított mogyorót tegyük egy késes aprítóba, majd adjuk hozzá a vajat, a kakaót és a cukrot, és pár percig aprítsuk, míg krémes nem lesz.
Az egészet keverjük a felolvasztott étcsokoládéhoz, majd töltsük üvegekbe. Nem szükséges hűtőben tárolni. Használhatjuk süteményekhez is, de csak úgy önmagában is kiváló: azért vigyázzunk a kínálgatással, mert nagyon hamar el tud fogyni!
pozitivnap
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.