Hozzávalók (2 főre):
Elkészítés
Az üvegtésztát forró vízbe áztatjuk 10 - 15 percre.Eközben a cukorborsót lecsöpögtetjük, a sárgarépát megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk, épp úgy, ahogy apaprikátis.
A szószból, az olajból és a lime levéből öntetet kavarunk,gyömbérrelés sóval ízesítjük, majd pár percre bepácoljuk a felkockázott tofudarabokat és felcsíkozott csirkemellet.
Közben lecsöpögtetjük a tésztát,wokbanmegpirítjuk az előzőleg bepácolt tofut és csirkét,amikor átsült a csirkánk (tofunak elég 1 - 2 perc) alaposan elkeverjük a zöldségekkel végül pedig pirított mogyorót szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.