Joghurttorta recept 1.
Hozzávalók
3 pohár (6dl) joghurt, 2 dl tejszín, 8 evőkanál kristálycukor, 1 csomag zselatin
A joghurtot, cukrot, tejszínt simára kavarom. A zselatint 2 dl vízben feloldom, forrásig melegítem, hozzáöntöm a kikevertjoghurthoz. Tetszés szerinti fajtájú, és mennyiségű gyümölcsöt teszek bele. Tortaformába öntöm, és 3-4 órára hűtőbe teszem. Tetejét gyümölccsel díszítem!
Joghurttorta recept 3.
Hozzávalók
6 dl joghurt * 5 evőkanál cukor * 3 evőkanál zselatin vízben oldva * 1 csomag tejszínhabpótló por * 1,5 dl tej * 25 dkg gyümölcs, vagy befőtt
Ajoghurtota cukorral langyosítjuk, beletesszük a megáztatott zselatint, és hagyjuk elolvadni. A tejjel kemény habbá verjük a tejszínpótló port, és belekeverjük a kihűlt joghurtba. A formát ill. formákat, amibe dermesztjük, kirakhatjuk előre a gyümölcsök egy részével, de csinálhatjuk úgy is, hogy először beleöntjük a masszát, és utána belerakjuk a darabolt gyümölcsöket. Hűtőben 2-3 óra alatt megdermed. A formából (melyet rövid ideig meleg vízbe tartunk) kiborítható, szeletelhető. Napokig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.