Már előző este neki kell látni az előkészületnek - tehát ha kedvet érzünk a csirkecomb mézes sörrel elkészítéséhez, idejében lássunk hozzá.
Hozzávalók személyenként:
- 2 csirkecomb
- 1-2 dl sör
- 5-6 dkg durvára vágott dió
- 1 evőkanál méz
- szárnyas fűszerkeverék
- zsiradék a tepsi kikenéséhez
Előző este a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a combokat, hűtőbe tesszük. Másnap kiolajozott tepsibe fektetjük és a húsdarabok találkozásánál megszórjuk a dió felével.
Fóliával letakarva csaknem készre sütjük. Megfordítjuk őket, megszórjuk a maradék dióval és a langyos mézzel összekevert sörrel, gyakran kenegetve készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.