Hozzávalók:
Csirkés saláta
A csirkés makaróni saláta elkészítése:
A tésztát sós vízben főzzük meg, a csomagoláson jelzett ideig, majd szűrjük le.
Egy nagy edényben keverjük hozzá a tésztához a csirkét, a mandulát, a citromlét, a citromhéjat, a sajtot, a sót, a borsot és a majonézt.
Az egészet töltsük át egy kivajazott tűzálló edénybe, vagy tepsibe. 175 ˚C fokos sütőben 30 percig süssük.
Ízlés szerint díszítsük apróra vágott petrezselyemmel.
Ez a csirkés makaróni saláta recept 4–6 személyre elég.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.