Hozzávalók
2 kg krumpli
1 szál kolbász
1 tömb feta sajt
3 nagy fej hagyma
5 dl tejszín
só, olaj
Elkészítés
Egy tűzálló jénait kikensz egy kicsit olajjal, belekarikázol egy kevés krumplit, hogy az alját betakarja, ráteszed a hagymaszeleteket és leöntöd kb. 2 dl tejszínnel.
Rászeleteled a kolbászt és feta sajt szeletekkel befeded. Rákarikázod a maradék krumplit, ráöntöd a maradék tejszínt és megpergeted egy kevés sóval.
Lefóliázod és 200 fokos sütőbe teszed kb. 20 percre, majd a fóliát levéve pirosra sütöd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.