Hozzávalók
70 ml citromlé
30 g kandírozott citromhéj
90 g cukor
1 kanál méz
100 g tejszín
1 tojásfehérje
csipet só
125 g áttört túró
80 g joghurt
Elkészítés
Egy kanál citromlevet tegyünk félre, és a többihez adjuk hozzá a kandírozott citromhéjat, a 60 g cukrot, a mézet majd hagyjuk állni! A tejszínt keverjük krémesre a maradék cukorral, majd verjük fel habbá a félretett citromlével és a sóval. Egy másik tálba tegyük bele az áttört túrót a joghurttal és habverővel keverjük jó alaposan össze, majd adjuk hozzá a tejszínt, és végül a tojáshabot, de ezt már csak fakanállal keverjük ki. Öntsük bele a fagylaltgépbe, és fagyasszuk kb. 20 percig. A végén adjuk hozzá a kandírozott citrom darabokat is. Tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.