Piskóta elkészítése
2×2 tojásból 2 vékony piskóta lapot sütünk, és amikor kihűltek 3 egyforma lapra osztjuk, vagyis 6 lapot vágunk belőle
Krém elkészítése
Az égetett cukor a tetejére20 deka porcukorból.
Elkészítése:
A hozzávalókat krémmé keverjük és a lapokat megtöltjük vele.Az 5. lap tetejére is teszünk krémet.A porcukort felolvasztjuk, és a kapott égetett cukrot vékony vajas késsel a 6. lap tésztára kenjük,és még melegen margarinos késsel beosztjuk szeletekre, majd amikor kihűlt felszeleteljük.Szeletenként a krémes tészta tetejére tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.