Nagyon ízletes levest lehet készíteni csak és kizárólag zöldségekből is - aki szereti, durumtésztát vagy rizst is keverhet azonban a vegetáriánus zöldséges levesbe.
Hozzávalók:
- sárgarépa
- édes és kelkáposzta
- karfiol
- karalábé
- burgonya
- borsó, vöröshagyma, petrezselyem, só, vegeta
- pirospaprika, olaj
Olajban megpároljuk a tisztított és felaprított zöldséget, pici sóval utána felengedjük, beleteszünk pirospaprikát, vegetát.Beleöntjük a vizet és megfőzzük. A végén főzhetünk bele durumlisztből készített tésztát vagy rizst. Garantált siker lesz, egyaránt kiváló éhségűző, és egészséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.