Hozzávalók: 25 dkg rozsliszt (GL-90) 25 dkg teljeskiőrlésű rozsliszt (GL-190) 1 csomag porélesztő 1 csomag Provence fűszerkeverék 1 ek só 3,75 dl víz
Elkészítés: A száraz anyagokat, a lisztet, a fűszerkeveréket, a sót és a élesztőt egy keverő tálba öntök. Majd a vízet öntök hozzá, és jól összekeverem. Ezután konyharuhával letakarva, 2 órára kelni hagyom.
Miután megkelt, 220°C fokos sütőben alul-felül sütéssel, olívaolajjal kikent és kilisztezett jénaiban 35 percig fedővel, és kb 10 percig fedő nélkül sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.