Gyorsan elkészíthető finom fagylalt különlegesség, a gyermekek örömére!
Hozzávalók
6 csokoládés négercsók
2 kanál porcukor
negyed liter tej
Elkészítés
A négercsókot óvatosan szedjük szét, mint gyerekkorunkban, majd a belsejében levő csokoládés habot szedjük ki, és tegyük egy edénybe! Adjuk hozzá a porcukrot és a tejet, keverjük jól össze, és tegyük a fagylaltgépbe! 10 perc fagyasztás utána hűs krémet töltsük vissza az ostyára, és öntsük le a tetejét csokoládémázzal, majd tegyük vissza a mélyhűtőbe!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.